Användarvilkor

Introduktion

Dessa användarvillkor ("Villkoren") gäller för InsiderSMS-tjänsten ("Tjänsten") som tillhandahålls av Insynskollen ("vi", "oss" eller "vårt"). Genom att använda Tjänsten godkänner du att följa dessa Villkor. Om du inte godkänner Villkoren ska du inte använda Tjänsten.

Tjänstebeskrivning

Insynskollen är en prenumerationstjänst där kunder ("du" eller "användaren") kan få uppdateringar om insiderhandel på aktiemarknaden via SMS.

Prenumeration och betalning

För att prenumerera på Tjänsten måste du registrera dig med ditt epost, telefonnummer och registrera betalning. Tjänsten debiteras månadsvis eller årligen, beroende på det valda prenumerationspaketet. Betalningen dras automatiskt från det angivna betalkortet vid varje betalningscykel.

Ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt till ångerrätt när du handlar på nätet. Dock avskriver du dig ångerrätten när du påbörjar en prenumeration på Insynskollen, eftersom tjänsten omedelbart tillhandahålls och påbörjas. Om du önskar avsluta din prenumeration kan du göra det när som helst, och du kommer inte att debiteras igen. Observera att när du avslutar prenumerationen kommer du ha tillgång till tjänsten för den period du betalat. För att avsluta din prenumeration, följ instruktionerna på vår webbplats eller kontakta kundtjänst.

Användarens ansvar

Som användare av Tjänsten ansvarar du för att använda informationen på ett lagligt och ansvarsfullt sätt. Du får inte använda informationen för otillåtna eller olagliga ändamål, såsom marknadsmanipulation eller insiderhandel.

Ansvarsbegränsning

Insiderkollen ansvarar inte för eventuella förluster, skador eller kostnader som kan uppstå på grund av användning av Tjänsten eller informationen som tillhandahålls genom Tjänsten. Du använder Tjänsten på egen risk och vi kan inte garantera att informationen är korrekt, fullständig eller uppdaterad.

Ändringar av villkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Villkor när som helst. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig via e-post eller SMS. Genom att fortsätta använda Tjänsten efter att ändringarna trätt i kraft godkänner du de nya Villkoren.

Uppsägning

Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Uppsägningen träder i kraft vid nästa betalningscykel. Inga återbetalningar görs för pågående betalningscykler.

Kontakt

Om du har frågor om Tjänsten eller dessa Villkor, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret.

Tillämplig lag och tvistlösning

Dessa Villkor regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i Sverige. Eventuella tvister som uppstår i samband med dessa Villkor eller användningen av Tjänsten ska först försökas lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om en tvist inte kan lösas genom förhandlingar, ska den prövas av en behörig domstol i Sverige, om inte annat följer av tvingande lagstiftning.