Vanliga frågor

Vad är insynskollen?

Insynskollen är en tjänst där användare kan prenumerera på SMS om insiderhandel från en lista över valda bolag. Tjänsten nås via vår webbplats och betalning sker genom Stripe. För närvarande erbjuder vi en typ av prenumeration: 10 bolag, med möjlighet att betala månadsvis. De bolag du kan välja mellan är noterade på Large, Medium och Small Cap på Stockholmsbörsen.

Hur kan jag börja använda Insynskollen?

För att börja använda Insynskollen, besök vår webbplats och registrera dig för ett konto. Välj den typ av prenumeration du vill ha och ange dina betalningsuppgifter via Stripe. Välj sedan de bolag du vill följa och du kommer att börja få SMS om insiderhandel för dessa bolag.

Hur snabbt får jag information om insiderhandel?

Vi strävar efter att skicka SMS-meddelanden om insiderhandel så snart som möjligt efter att informationen blir tillgänglig. Vår tjänst övervakar kontinuerligt insiderhandelsinformation för att säkerställa att du får aktuell och relevant information.

Vilka bolag kan jag välja att följa?

Du kan välja att följa bolag noterade på Large, Medium och Small Cap på Stockholmsbörsen. Vi erbjuder en omfattande lista över bolag att välja mellan, så att du kan skräddarsy din prenumeration efter dina intressen och investeringsstrategi.

Hur ändrar jag mina prenumerationsinställningar eller avslutar min prenumeration?

Du kan ändra dina prenumerationsinställningar, inklusive att lägga till eller ta bort bolag, genom att logga in på ditt konto på vår webbplats. Om du vill avsluta din prenumeration kan du göra det genom att logga in till dina sidor.

Hur skyddas mina personuppgifter och betalningsinformation?

Vi tar säkerheten för din personliga information och betalningsinformation på största allvar. Vi använder kryptering och säkra servrar för att skydda dina uppgifter och vi delar aldrig din information med obehöriga tredje parter. Betalningarna hanteras av Stripe, en ledande betalningslösning, som följer strikta säkerhetsstandarder och dataskyddsbestämmelser. Vi sparar endast nödvändig information för att kunna tillhandahålla tjänsten.

Finns det några begränsningar för hur många SMS-meddelanden jag kan få per månad?

Det finns för närvarande inga specifika begränsningar för hur många SMS-meddelanden du kan få per månad. Antalet meddelanden du får beror på antalet insiderhandelshändelser som inträffar för de bolag du valt att följa. Vår tjänst syftar till att hålla dig informerad och uppdaterad om viktiga insiderhandelshändelser.

Hur kan jag få support eller hjälp med Insynskollen?

Om du behöver support eller hjälp med Insynskollen, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post eller använd kontaktformuläret på vår webbplats. Vi är här för att hjälpa dig och besvara eventuella frågor du kan ha om vår tjänst.

Kan jag använda Insynskollen på min mobiltelefon eller surfplatta?

Ja, Insynskollen webbplats är optimerad för användning på mobila enheter som smartphones och surfplattor. Du kan enkelt navigera, ändra inställningar och hantera ditt konto direkt från din mobila enhet.

Finns det planer på att utöka tjänsten med fler prenumerationsalternativ eller funktioner?

Vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla Insynskollen och kan komma att lägga till nya prenumerationsalternativ eller funktioner i framtiden. Vi värdesätter feedback från våra användare och uppskattar förslag på hur vi kan göra tjänsten ännu bättre. Om du har några idéer eller förslag, tveka inte att kontakta oss, vi vill gärna höra från dig!